YOGA


Yin- Restorative Hatha Yogales:

Dit is een Hatha Yogales met Yin- Restorative componenten. Het is daardoor een vrij rustige les waarbij je soms wat langer in een houding blijft zodat je lijf en al je spieren de kans krijgen goed te ontspannen, soepeler te worden en te herstellen. Gelet wordt op een juiste adem, bewustwording en het voelen van je lijf. Maar ook is er een actief deel waar juist aanspraak gemaakt wordt op spierkracht.  Ook wordt er in deze les gebruik gemaakt van props (bolster, blokken, etc) ter ondersteuning of verdieping van de asana’s (houdingen). De klassen zijn klein met maximaal 8 personen en worden intensief begeleid door Osteopaat en Yogadocent Erik Veldman. Een heerlijke les voor iedereen die wil ontspannen en wil werken aan een krachting maar wel soepel lijf.

 

Toegepaste Hatha Yogales:

Dit is ook een Hatha Yogales met Yin- Restorative componenten maar hier wordt dieper en intensiever ingegaan op het voelen van je lijf, Iedereen reageert anders op gebeurtenissen in ons leven of stress. Deze reactie is ondermeer waarneembaar in ons lijf zoals bijvoorbeeld in de spierspanning of de adem. Tijdens de lessen zal u dit steeds meer gaan voelen. Door de actieve en fysieke yoga houdingen kun je soms gewoonweg niet meer om een bepaalde plek in je lijf heen. Hier maken we tijdens de les gebruik van.

Deze les is speciaal door Osteo Clinic ontworpen. Naast de hatha yoga wordt gebruik gemaakt van een aantal andere ontspanningstechnieken die door de jaren heen hun effectiviteit hebben bewezen.

  • Hatha yoga
  • Autogene training
  • Progressieve relaxatie
  • Tension release exercise
  • Tai Chi

Tijdens deze 7 weken durende training wordt u een aantal technieken aangeleerd welke u simpel in uw dagelijks leven kunt toepassen. Dus naast de ontspanning van de les zelf krijgt u een reeks aan technieken mee die direct toepasbaar zijn om goed te leren ontspannen.

De Toegepaste yogalessen worden intensief begeleid door Osteopaat en Yogadocent Erik Veldman. Ze zijn klassikaal en bestaan uit een serie van 7 aaneengesloten lessen en start periodiek enkele malen per jaar.

 

 

Lesrooster en prijzen:

                                                                                

Hatha Yin-Yoga: 

Elke dinsdagochtend

Tijd: 9.15 tot 10.15 uur.

Elke donderdagavond

Yogaruimte Osteo Clinic IJburg

Tijd: 20.15 tot 21.15 uur:

 

Prijzen: 

  • losse les: 15.- euro
  • proefles:  11.50 euro
  • privé les: 65,- euro
  • strippenkaart van 8 lessen / 3 maanden geldig: 108.- euro

 

Toegepaste Hatha Yin-Yoga:

Informeer wanneer de nieuwe reeks weer begint..

Prijs: 247.- euro (aanbetaling: 150.- en restant voor aanvang: 97.-)

 

U kunt gemakkelijk tot op de dag zelf een yogales  online  reserveren, betalen kan voor aanvang van de les per pin! In de online agenda ziet u hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Afzeggen kan kosteloos 24 uur van tevoren, daarna wordt de les in rekening gebracht. De Toegepaste Yogales is een vaste serie van 7 lessen / weken. U kunt hier niet tussentijds instromen of afzeggen.  Alle materialen zijn aanwezig, u hoeft alleen een kleine handdoek mee te nemen en gemakkelijk zittende kleding aan te doen. Er is een omkleedruimte aanwezig. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd bellen of gebruik maken van het contactformulier.

U bent van harte welkom!

 

Yoga is the practice of tolerating the consequences of being yourself …

Bhagavad Gita