TARIEVEN EN ANNULEREN


Tarief:

 

Osteopathie behandeling van 45 minuten: 104 Euro.

Osteopathie behandeling van 30 minuten: 69 Euro.

Osteopatic Touch Massage behandeling van 45 minuten: 70 Euro.

Een standaard behandeling duurt 45 minuten. Hierin zit in het eerste consult de intake, de behandeling en de afhandeling zoals betaling en eventueel maken van een nieuwe afspraak. Een vervolgconsult kan uit 45 minuten of 30 minuten bestaan. Hierin zit een kort begingesprek om de voortgang te bespreken, de behandeling en de afhandeling zoals betaling en eventueel maken van een nieuwe afspraak. De keuze voor een 30 minuten consult kan uit financieel oogpunt uw keuze zijn, echter is niet elk behandeltraject geschikt voor een kort consult.  De juiste keuze voor de lengte van een vervolgconsult kan worden overlegd tijdens de behandeling. Omdat de Osteopatic Touch Massage gericht is op preventie en de totale ontspanning van uw gehele lijf wordt hier niet uitgebreid ingegaan op specifieke klachten en/of de voortgang hiervan.

Osteopathie rekent geen BTW en maakt geen aanspraak op uw eigen risico. Doorgaans zijn 3 tot 6 behandelingen voldoende en zit er meestal een paar weken tussen elke behandeling. Na het eerste consult kan er een meer specifieke indicatie gegeven worden omtrent het aantal behandelingen en het mogelijk te verwachten resultaat. Maar osteopathie kan ook prima ingezet worden ter onderhoud en voor het het weg houden van stress en andere blokkades in uw lijf.  Het merendeel van de cliënten van Osteo Clinic blijven met een regelmaat terugkomen voor dit onderhoud. Deze keuze is uiteraard geheel aan u!

Osteo Clinic is aangesloten bij alle zorgverzekeraars en het Nederlands register voor de Osteopathie (N.R.O.).logo nro

De praktijk voldoet aan alle eisen welke door de overheid en de beroepsgroep zijn gesteld en valt onder de wet Wkkgz.. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij de clinic.

 

Betaling en annulering:

U betaald gemakkelijk per pin direct na uw consult en indien u aanvullend bent verzekerd kunt u dit declareren volgens uw eigen polisvoorwaarden. Osteopathie valt onder de alternatieve beweegzorg.

Afzeggen of wijzigen van uw afspraak kan per mail. Bij afzeggingen binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak of bij het niet verschijnen op de afspraak wordt standaard 50 euro in rekening gebracht! Deze rekening kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar en dient binnen 14 dagen betaald te worden. Daarna wordt deze uit handen gegeven aan een incassobureau. Alle bijkomende kosten hiervan zullen voor uw eigen rekening komen.

 

Adres en openingstijden:

locatie IJburg: Maria Austriastraat 827 | 1087 GZ Amsterdam | Tramlijn 26 | Halte Diemerparklaan

Openingstijden: maandag, donderdag en vrijdag.

 

Ter oriëntatie kunt u hier  kijken voor een vergoeding overzicht osteopathie in 2022 van alle zorgaanbieders!

 

Voor een behandeling van uw baby kunt u helaas niet bij ons terecht.

 

Maak direct online uw afspraak!