CONTACT & TARIEVEN


Tarieven:

  • Osteopathie behandeling van 45 minuten voor hele nieuwe cliënt: 79 Euro.
  • Osteopathie vervolg behandeling van 45 minuten: 104 Euro.
  • Osteopathie behandeling van 30 minuten: 69 Euro.
  • Osteopatic Touch Massage behandeling van 45 minuten: 70 Euro.

Een standaard behandeling duurt 45 minuten. Hierin zit de intake (hoe gaat het met je?) de behandeling en de afhandeling zoals betaling en eventueel maken van een nieuwe afspraak. Een vervolgconsult kan uit 45 minuten of 30 minuten bestaan.

Osteopathie rekent geen BTW en maakt geen aanspraak op uw eigen risico. Doorgaans zijn 3 tot 6 behandelingen voldoende en zit er meestal een paar weken tussen elke behandeling.

Osteo Clinic voldoet aan alle eisen van de Nederlandse wetgeving en is aangesloten bij het Nederlands Register van Osteopaten (N.R.O.).

Osteopathie valt onder de wet Wkkgz. De dossiervoering valt onder de wet AVG en is ondergebracht in de daarvoor gespecialiseerde en beveiligde omgeving van Crossuite. 

Osteo Clinic is aangesloten bij het N.R.O.

Betalen en annuleren van een afspraak:

Na uw behandeling betaald u gemakkelijk met PIN. Indien u aanvullend bent verzekerd dan kunt u uw rekening volgens uw eigen polisvoorwaarden achteraf (gedeeltelijk) declareren bij uw eigen zorgverzekeraar.

Bij een niet nagekomen afspraak of als u de afspraak afzegt binnen 24 uur voorafgaand aan uw afspraak dan brengen wij standaard 50 Euro in rekening.

Contact:

Telefoon: 0624500622

Mail: Info@osteoclinic.nl