TARIEVEN


Tarief:

Behandeling van 45 minuten: 99 Euro 

Behandeling van 30 minuten: 65 Euro

Een standaard behandeling duurt 45 minuten. Hierin zit in het eerste consult de intake, de behandeling en de afhandeling zoals betaling en eventueel maken van een nieuwe afspraak. Een vervolgconsult kan uit 45 minuten of 30 minuten bestaan. Hierin zit een kort begingesprek om de voortgang te bespreken, de behandeling en de afhandeling zoals betaling en eventueel maken van een nieuwe afspraak. De keuze voor een 30 minuten consult kan uit financieel oogpunt uw keuze zijn, echter is niet elk behandeltraject geschikt voor een kort consult.  De juiste keuze voor de lengte van een vervolgconsult kan worden overlegd tijdens de behandeling.

Osteopathie maakt geen aanspraak op uw eigen risico.

Doorgaans zijn 3 tot 6 behandelingen voldoende en zit er meestal een paar weken tussen elke behandeling. Na het eerste consult kan er een meer specifieke indicatie gegeven worden omtrent het aantal behandelingen en het mogelijk te verwachten resultaat.

Osteo Clinic is aangesloten bij alle zorgverzekeraars en het Nederlands register voor de Osteopathie (N.R.O.).logo nro

De praktijk voldoet aan alle eisen welke door de overheid en de beroepsgroep zijn gesteld en valt onder de wet Wkkgz.. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij de clinic.

 

Betaling:

U betaald gemakkelijk per pin direct na uw consult en indien u aanvullend bent verzekerd kunt u dit declareren volgens uw eigen polisvoorwaarden. Osteopathie valt onder de alternatieve beweegzorg.

 

Adres en openingstijden:

locatie IJburg: Maria Austriastraat 827 | 1087 GZ Amsterdam | Tramlijn 26 | Halte Diemerparklaan

Openingstijden: maandag ochtend, dinsdag, donderdag

Locatie Centrum: (locatie centrum is gesloten, er wordt gekeken naar een nieuwe locatie)

 

Maak direct online uw afspraak, de praktijk is geopend!

Maak hier zelf uw afspraak in de online agenda. Er is een speciaal corona beleid. Nadat u een afspraak heeft gemaakt ontvangt u een online vragenformulier waar onder andere vragen aangaande corona worden gesteld. De osteopaat beoordeeld dan of u bijvoorbeeld tot een risico groep behoort.  In de praktijk volgt de osteopaat de regels van het RIVM.  Zowel cliënt als de osteopaat dragen een medisch mondkapje (eventueel in de praktijk aanwezig). Op deze manier willen wij u de beste zorg verlenen in een verantwoorde en veilige omgeving.

Locatie centrum is gesloten, er wordt gekeken naar een nieuwe locatie. Hierdoor is het momenteel erg druk in de praktijk op IJburg, excuus hiervoor.

Voor de veiligheid van u en voor mezelf draag ik een medisch mondmasker en vraag ik ook aan u deze te dragen. Ze zijn aanwezig in de praktijk.