ONLINE AANBOD


Oefenplatform Motius.nl

 

Motius is een oefenplatform ter ondersteuning van uw osteopathie behandeling. Alle oefeningen zijn gebaseerd op yogahoudingen en met zorg samengesteld. Naast de fysieke losse oefeningen biedt Motius ook hele fijne en effectieve adem- en ontspanningsoefeningen en prachtige meditaties aan.

Het platform is in zijn geheel door mij gemaakt en alle oefeningen worden door mijzelf uitgevoerd en ingesproken.

Als member heb je tevens met KORTING toegang tot andere online events zoals een maandelijkse live online yogales en de live online vier wekelijkse mindfulness cursus.

Erik Veldman

 

 

Hoe werkt het:

 • toegang via een voordelig maandabonnement van 8.95 per maand!
 • ongelimiteerd gebruik van alle oefeningen, meditaties etc.!
 • altijd maandelijks opzegbaar door (voor de 20 e van de maand) een mail te sturen naar Motius.nl geen gedoe!
 • je kunt je gebruik van het oefenplatform eventueel uitbreiden met een extra cursus speciaal bij Nek- & Schouderklachten van vier weken! Elke week krijg je dan een uitgebreide les en uitleg over een bepaald thema in je platform!
 • korting op de live online yogalessen en de live online mindfulness cursus!

 

Hoe ziet het eruit:

 • online oefenplatform met yogahoudingen ingedeeld in handige categorieën (nek en schouders, rug, bekken etc) !
 • de video’s zijn helder en rustig en je doet de oefening tegelijkertijd mee!
 • onder elke video staat een uitleg waar de oefening voor is!
 • zeer effectieve adem- en ontspanningsoefeningen!
 • prachtige visuele meditaties om beter te leren gronden of juist meer je lijf te openen!
 • via de link in het platform krijg je automatisch korting op de live lessen.

 

Kijk voor meer informatie of het afsluiten van een abonnement op: Motius.nl

Of sluit hieronder direct je abonnement af of koop de losse cursus bij Nek- en Schouderklachten.

 

 

 

 

 

 

Live Online Yogalessen…

 

Elke eerste zondag van de maand van 10.30 tot 12.00 uur kun je deze unieke les bijwonen.

De lessen zijn heerlijk rustig en worden elke keer afgesloten met een zeer ontspannende geleide meditatie. Ze worden gegeven door Erik Veldman. Na de les is er tevens ruim de tijd om vragen te stellen.

Zoek je meer verdieping en begeleiding en wil je leren om vanuit je hoofd naar je lijf te gaan om beter te gaan voelen? Dan zijn deze lessen echt iets voor jou!

Elke maand kun je zelf beslissen of je meedoet door simpel een online ticket te kopen voor de aankomende les. Na aankoop ontvang je per mail een unieke link voor Teams of Zoom.

Tip:  Als je lid bent van het oefenplatform meldt je dan met korting (7.50 euro ipv 12.50 euro) aan via de link in het platform!

 

DATA: Elke eerste zondag van de maand.

TIJD: 10.30 tot 12.00 uur.

WAAR: Live online vanuit je eigen kamer.

PRIJS: 12.50 euro.

 

 

 

 

Live online mindfulness, van denken naar voelen…

Tijdens deze cursus wordt er wat afgeweken van de standaard mindfulness oefeningen, dat maakt deze cursus extra bijzonder! Tijdens deze avonden leer je om niet meer mee te gaan in al je verlangens en gedachten. Door simpele oefeningen leer je hoe je je focus kunt verleggen. Aan het einde van de cursus ben je in staat om je vrijer te voelen, minder geleid door wat er allemaal in je hoofd opkomt. Je gaat leren om jezelf als het ware los te koppelen van al je gedachten. Gedachten die je afleiden van je focuspoint en van je gevoel. Je gevoel is je enige ECHTE waarheid. Gedachten zijn immers bedacht! Hierdoor leer je niet alleen beter te focussen op dat waar je mee bezig bent maar bovenal ga je betere beslissingen nemen. Beslissingen die beter bij je passen omdat ze meer komen vanuit je intrinsieke gevoel. Je wordt rustiger en zult minder moe zijn aan het einde van de dag.

Vier wekelijkse cursus op woensdag avond van 19.15 tot 20.45 uur.  Je gaat bewust leren kiezen voor je focus en wordt efficiënter in dat wat je doet en bovenal wordt je minder moe, veel rustiger in je hoofd en je lijf en ervaar je minder stress.

Na elke training is er nog ruim de tijd tot het stellen van vragen! Doe je mee? Je ontvangt enkele dagen voor de start van de cursus een link om deel te nemen via Zoom of Teams.

Tip:  Als je lid bent van het oefenplatform meldt je dan met korting (89. euro i.p.v. 119. euro)  aan via de link in het platform!

 

Eerst volgende cursus:


DATA: 12 en 19 april & 3 en 10 mei 2023.

TIJD: 19.15 uur tot 20.45 uur.

WAAR: live online vanuit je eigen kamer.

PRIJS: 119. euro.

 

 

 

 

Bent u zelf therapeut en heeft u een praktijk of ander bedrijf en wilt u Motius.nl aanbieden aan uw cliënten? Dat kan….kijk op Motius.nl voor de mogelijkheden!