CONTACT


De praktijk is geopend!

Maak hier zelf uw afspraak in de online agenda. Er is een speciaal corona beleid. Nadat u een afspraak heeft gemaakt ontvangt u een online vragenformulier waar onder andere vragen aangaande corona worden gesteld. In de praktijk volgt de osteopaat de regels van het RIVM.  Zowel cliënt als de osteopaat dragen een medisch mondkapje (eventueel in de praktijk aanwezig). Op deze manier willen wij u de beste zorg verlenen in een verantwoorde en veilige omgeving.

 

 

Bellen met nummer: 06-24500622

 

Stel hier uw vraag:

Naam: verplicht

Telefoon: verplicht

Uw E-Mailadres: verplicht


Uw vraag of bericht: verplicht


verplicht

 

Maak zelf een afspraak in de online agenda van Osteo Clinic:  

Een standaard consult is 45 minuten maar u kunt ook een half uur consult reserveren. Deze staan apart in de agenda vermeld!

 

Nieuw bij Osteo Clinic is het online oefenplatform Motius. Wilt u tijdens het wachten op uw afspraak al met uw lijf aan de slag met yogahoudingen, adem- en ontspanningsoefeningen of meditaties? Dat kan op het effectieve online oefenplatform.

Locatie centrum is gesloten, er wordt gekeken naar een nieuwe locatie. Hierdoor is het momenteel erg druk in de praktijk op IJburg, excuus hiervoor.

Voor de veiligheid van u en voor mezelf draag ik een medisch mondmasker en vraag ik ook aan u deze te dragen. Ze zijn aanwezig in de praktijk.

 

 

 

Adres en openingstijden:

locatie IJburg: Maria Austriastraat 827 | 1087 GZ Amsterdam | Tramlijn 26 | Halte Diemerparklaan

Openingstijden: maandagochtend, dinsdag, donderdag.

Locatie Centrum  is op dit moment gesloten. Er wordt gekeken naar een nieuwe praktijkruimte!