TARIEVEN


Tarief:

Behandeling van 50 minuten: 99 Euro 

Behandeling van 30 minuten: 65 Euro

Een standaard behandeling duurt 50 minuten. Hierin zit in het eerste consult de intake, de behandeling en de afhandeling zoals betaling en eventueel maken van een nieuwe afspraak. Een vervolgconsult kan uit 50 minuten of 30 minuten bestaan. Hierin zit een kort begingesprek om de voortgang te bespreken, de behandeling en de afhandeling zoals betaling en eventueel maken van een nieuwe afspraak. De keuze voor een 30 minuten consult kan uit financieel oogpunt uw keuze zijn, echter is niet elk behandeltraject geschikt voor een kort consult.  De juiste keuze voor de lengte van een vervolgconsult kan worden overlegd tijdens de behandeling.

Osteopathie maakt geen aanspraak op uw eigen risico.

Doorgaans zijn 3 tot 6 behandelingen voldoende en zit er meestal een paar weken tussen elke behandeling. Na het eerste consult kan er een meer specifieke indicatie gegeven worden omtrent het aantal behandelingen en het mogelijk te verwachten resultaat.

Osteo Clinic is aangesloten bij alle zorgverzekeraars en het Nederlands register voor de Osteopathie (N.R.O.).logo nro

De praktijk voldoet aan alle eisen welke door de overheid en de beroepsgroep zijn gesteld en valt onder de wet Wkkgz.. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij de clinic.

Klik HIER voor een vergoeding overzicht 2019 per zorgverzekeraar. Dit is puur informatief, check altijd zelf bij u eigen verzekeraar wat u vergoed verkrijgt.

 

Betaling:

U betaald gemakkelijk per pin direct na uw consult en indien u aanvullend bent verzekerd kunt u dit declareren volgens uw eigen polisvoorwaarden. Osteopathie valt onder de alternatieve beweegzorg.

 

Adres en openingstijden:

locatie IJburg: Maria Austriastraat 827 | 1087 GZ Amsterdam | Tramlijn 26 | Halte Diemerparklaan

Openingstijden: maandag ochtend, dinsdag, donderdag

Locatie Centrum: Profysio | Molenpad 15 | 1016 GL Amsterdam | Tramlijn 1, 2, 5 | Halte Leidseplein

Openingstijden: maandag middag en avond.

 

Maak direct online uw afspraak!

U kunt ook een half uur consult maken. Deze staan apart in de agenda vermeld!

Vanwege het Corona virus zijn alle half uur afspraken in de online agenda tijdelijk ONLINE CONSULTEN. Om tegemoet te komen aan de vraag voor behandeling van stress gerelateerde klachten (lichamelijk of mentaal) bestaat nu de mogelijkheid tot het reserveren van een online sessie. In de sessie (via Whats App) gaan we samen in een half uur naar een diepe ontspanning. Je gaat contact maken met je lijf en je gevoel met het uiteindelijke doel weer rust, gewaarwording, ontspanning en helderheid te ervaren. In deze tijd van een geforceerde gesloten “houding” is het van belang dat je in contact blijft met juist het “grote geheel”. Ruimte blijft ervaren in je lichaam en je geest. De technieken die we gebruiken zijn ondermeer: de bodyscan, ademtechnieken, progressieve relaxatie en geleide meditatie.  De sessies zijn op maat, net wat er nodig is voor jou op dit moment.

Zo werkt een online consult: boek een afspraak in de agenda en zet in het opmerkingenveld: ONLINE CONSULT! Ik bel je op via Whats App op de gereserveerde tijd. Zorg dat je in een comfortabele stoel zit in een rustige ruimte (alleen). Plaats je telefoon zo dat ik je kan zien omdat ik op je lichaamstaal ga letten. De sessie kan beginnen!  Een sessie van 30 minuten kost tijdelijk maar 35 euro en kun je gemakkelijk met een Tikkie betalen.