TARIEVEN


Tarief:

Behandeling van 50 minuten: 99 Euro 

Behandeling van 30 minuten: 65 Euro

Een standaard behandeling duurt 50 minuten. Hierin zit in het eerste consult de intake, de behandeling en de afhandeling zoals betaling en eventueel maken van een nieuwe afspraak. Een vervolgconsult kan uit 50 minuten of 30 minuten bestaan. Hierin zit een kort begingesprek om de voortgang te bespreken, de behandeling en de afhandeling zoals betaling en eventueel maken van een nieuwe afspraak. De keuze voor een 30 minuten consult kan uit financieel oogpunt uw keuze zijn, echter is niet elk behandeltraject geschikt voor een kort consult.  De juiste keuze voor de lengte van een vervolgconsult kan worden overlegd tijdens de behandeling.

Osteopathie maakt geen aanspraak op uw eigen risico.

Doorgaans zijn 3 tot 6 behandelingen voldoende en zit er meestal een paar weken tussen elke behandeling. Na het eerste consult kan er een meer specifieke indicatie gegeven worden omtrent het aantal behandelingen en het mogelijk te verwachten resultaat.

Osteo Clinic is aangesloten bij alle zorgverzekeraars en het Nederlands register voor de Osteopathie (N.R.O.).logo nro

De praktijk voldoet aan alle eisen welke door de overheid en de beroepsgroep zijn gesteld en valt onder de wet Wkkgz.. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij de clinic.

Klik HIER voor een vergoeding overzicht 2019 per zorgverzekeraar. Dit is puur informatief, check altijd zelf bij u eigen verzekeraar wat u vergoed verkrijgt.

 

Betaling:

U betaald gemakkelijk per pin direct na uw consult en indien u aanvullend bent verzekerd kunt u dit declareren volgens uw eigen polisvoorwaarden. Osteopathie valt onder de alternatieve beweegzorg.

 

Adres en openingstijden:

locatie IJburg: Maria Austriastraat 827 | 1087 GZ Amsterdam | Tramlijn 26 | Halte Diemerparklaan

Openingstijden: maandag ochtend, dinsdag, donderdag

Locatie Centrum: Profysio | Molenpad 15 | 1016 GL Amsterdam | Tramlijn 1, 2, 5 | Halte Leidseplein

Openingstijden: maandag middag en avond.

 

Maak direct online uw afspraak!

U kunt ook een half uur consult maken. Deze staan apart in de agenda vermeld!